снимка: ФлагманШофьор е станал жертва на агресия на пътя, след

...
снимка: ФлагманШофьор е станал жертва на агресия на пътя, след
Коментари Харесай

Бабаит с Ауди А8 нападна шофьор, преби го и заплаши, че ще го гръмне в главата

снимка: Флагман

Шофьор е станал жертва на експанзия на пътя, откакто пехливанин с Ауди А8 първо му сече пътя, а по-късно атакува, заплашвайки го с револвер, твърди брачната половинка му. Случаят е от Добрич, а грозната сцена, която по знамение не е приключила с съдбовни последствия се разиграва през вчерашния ден, към 11 часа на изхода на града в посока Варна. Пострадалият е признат в болница с комоцио, разтърсване на мозъка, строшен нос и болки в гърдите. Съпругата на Пламен потърси Флагман.бг, с цел да даде публичност на нападението.

Ето какво описа тя:

" Вчера, 21 август, моят мъж, беше подложен на безчовечие, над безочливо, безмилостно, необяснимо принуждение и експанзия. Докато пътува към Варна, на излизане от град Добрич, той бива засечен от автомобил АУДИ А8.

Водачът на аудито прави противоположен завой по булеварда, без да пропуща движещия се напряко автомобил на моя мъж. Пламен свирва, само че индивидът не желае да спре и мъжа ми е заставен да натисне спирачки, с цел да избегне удара с аудито.

Следва непредвидена експанзия.

Мъжът с аудито, взема решение да покаже кой има право на пътя и че се усеща над закони и правила. Решава да принуди мъжа ми да спре, само че той продължава напред, смятайки, че нещо толкоз нищожно просто ще отмине за секунди- следващия нервозен и безочлив водач. Но не.

Мъжът в аудито, вади оръжие и стреля... Стреля във въздуха, след това по служебната кола на мъжа ми.

Пламен се пробва да избяга от агресора, само че оня, продължавайки да стреля, го настига малко след бензиностанция Лукойл и стартира да го бута с колата си... Удря го един път, повторно, третият удар е бил много мощен, цялата кола на мъжа ми е издрана, огледалото счупено, а той като по знамение съумява да отбие в отбивка, а не да се обърне в канавката или да се удари в мантинелата. През целият този екшън, двете коли са карали една до друга (аудито в насрещното опитващо да избута мъжа ми), което принуждавало другите водачи да отбиват отвън пътя, с цел да не се блъснат.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР