Снимка: ФлагманНа мнозина може би им е направило впечатление, че

...
Снимка: ФлагманНа мнозина може би им е направило впечатление, че
Коментари Харесай

Защо затвориха магазините в квартал.Възраждане и широкия център на Бургас и какво е бъдещето им

Снимка: Флагман

На мнозина може би им е направило усещане, че в последната година и половина всеобщо са затворили дребните търговски обекти в жилищните здания на ж.к. ”Възраждане ”  и необятния център на Бургас, оповестява Флагман.

Според брокери, които познават добре пазара, трендът мъчно може да се обърне и броят на затворилите бакалии, железарии или дребни магазинчета в тази част на града, от ден на ден ще се усилва.

Дори желана локация като ул. ”Цар Калоян ” в ж.к. ”Възраждане ”, където през последните 20 години съвсем всеки гараж бе трансфорат в магазин в този момент наподобява призрачно за наемодателите  – на всички места има разлепени разгласи за отдаване чартърен, а клиенти по този начин и не се появяват. Реално по ул. ”Цар Калоян ” са заети едвам 30-ина % от комерсиалните обекти.

Още по-шокираща е обстановката навътре в най-гъсто популации комплекс в Бургас, където на места има наети площи – някой фризьорски,  козметичен салон или малко магазинче. От известно време започнаха да се освобождават и пространствата към пазара „ Крансодар ”, където по традиция има по-голям пътникопоток.  Идентично е ситуацията и с една от най-старите търговски улица в Бургас – ул. ”Фердинандова ”, където се освободиха 6-7 търговски обекта за последните три месеца и нови наематели мъчно ще се намерят.

Четете продължението ТУК.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР