Снимка: ФлагманИзвънредна пресконференция дава председателят на Районния съд в Несебър

...
Снимка: ФлагманИзвънредна пресконференция дава председателят на Районния съд в Несебър
Коментари Харесай

След огнения залп заради присъдата на шведа Ралф, председателят на съда в Несебър обяснява: Пуснахме го, защото...

Снимка: Флагман

Извънредна конференция дава ръководителят на Районния съд в Несебър Евгени Узунов поради присъдата на шведа Ралф Сундберг, наказан на санкция от 4500 лв., поради това, че изрита в главата българска камериерка в Слънчев бряг.

Брифингът е по избор на Евгени Узунов, който желае обществено да заяви своите претекстове за постановяването на присъдата, написа Флагман.бг.

В последните дни той и сътрудниците му от Районния съд в Несебър бяха упрекнати в корупция, а огнен залп против тях изстреля водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която се разгневи в обществените мрежи и загатна, че магистратите в Несебър са корумпирани. 

По-рано през днешния ден от пресцентъра на Окръжния съд в Бургас оповестиха, че магистратите в Несебър са наложили съвсем оптималното по закон наказване. Ралф е освободен от наказателна отговорност, тъй като досието му било чисто и той съдействал в досъдебното произвеждане. Проблем на законодателя било да се усилят наказванията за сходни прегрешения, мотивираха се от Съдебната палата в Бургас.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР