Снимка Флагман.бгЗрелищна катастрофа стана преди минути на бургаската улица Гладстон,

...
Снимка Флагман.бгЗрелищна катастрофа стана преди минути на бургаската улица Гладстон,
Коментари Харесай

Ауди и Опел се помляха на ул. Гладстон, ранена е жена

Снимка Флагман.бг

Зрелищна злополука стана преди минути на бургаската улица " Гладстон ", предава кореспондент на Флагман.бг. Помляха се Ауди и Опел Инсиния на кръстовището с ул. " Цар Асен " - в региона на Драматичния спектакъл " Адриана Будевска ".

Според очевидци причина за удара е лишаване на преимущество от страна на лидера на Опела. Младият бургазлия се движел от ул. " Цар Асен " в посока ул. " Гладстон ", излязъл ненадейно на пътя и бил затрит от Аудито, ръководена от бургазлийка, настояват те. Тя е качена на кола за спешна помощ и откарана за проучвания в УМБАЛ-Бургас. Щетите и по двата автомобила са съществени.

" Жената очевидно нямаше пострадвания, само че имаше болки в корема, нека е добре. Ударът беше доста зрелищен. За благополучие по това време придвижването не беше натоварено, другояче можеше да има и други потърпевши. Шофьорът на Опела очевидно изглеждаше обезпокоен, той е тестван с дрегер, само че апаратът отчел негативен резултат ", обявиха пред Флагман.бг очевидци. 

На място има полицейски екипи, които контролират придвижването и откриват аргументите за случая. Районът от кръстовището с ул. " Фердинандова " до ул. " Цар Иван Шишман ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР