Снимка Флагман.бгСлед като улица Пирин в центъра на Поморие почерня

...
Снимка Флагман.бгСлед като улица Пирин в центъра на Поморие почерня
Коментари Харесай

Ъндърграундът на Поморие се разтърси, има и проснат от черно „Алфа Ромео” до бензиностанция „Лукойл”

Снимка Флагман.бг

След като улица „ Пирин ” в центъра на Поморие почерня от качулки и автомати, в този момент кореспондент на Флагман.бг засече втора част от полицейския екшън, който явно до часове ще обхване целия град.

Преди минути, към 16:00 часа по основния път, свързващ новата със остарялата част на града, полицейски патрул засече черно „ Алфа Ромео ”. Водачът му е прострян на тротоара пред бензиностанция „ Лукойл ” – наоколо до манастира „ Св. Георги ”.

Според очевидци, при ареста трима, които са се придвижвали с алфата, единият вместо да се подчини и непринудено да подаде ръце за белезници е блъснал нечовечен пестник в главата на служител на реда. Това е „ взривило ” сътрудниците му. В момента двамата са ареста, а третият е унизително прострян с белезници по стомах
, с цел да бъде очевидец на претърсването на черната кола.

Спецоперацията против пресичането на пласьорите на дрога, подготвящи се с нужния подбор за сезона, ще обхване целия град до броени часове, допусна полицейски източник пред Флагман.бг.

От ОД на МВР-Бургас отхвърлят информация за мащабите на акцията и по чие предписание текат обиските и претърсванията.
В 14:30 ч. профилирани елементи щурмуваха дома на една от знаковите фигури на ъндърграунда по Южното Черноморие – Христос Янулис, който е зет на Димитър Желязков – Очите. Още няма данни той да е изведен от вкъщи си с белезници. Претърсването у тях продължава. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР