Снимка Флагман.бгСамобитни майстори, вероятно пълни идиоти, поставиха огромна бетонна маса

...
Снимка Флагман.бгСамобитни майстори, вероятно пълни идиоти, поставиха огромна бетонна маса
Коментари Харесай

Бетонна маса върху тухли? Ето какво чудо сътвориха в бургаския ж.к. „Възраждане”

Снимка Флагман.бг

Самобитни майстори, евентуално цялостни идиоти, сложиха голяма бетонна маса върху тухли в детска площадка до бл.41 на ул. " Македония " в бургаския ж.к. " Възраждане ".

Затова алармира читателка на Флагман.бг, която е обезпокоена от " творението ", тъй като детето й играе там, а вероятността нестабилната бетонна маса да падне, е доста огромна.

Вероятността причинителите да са младежи, които се събират всяка  вечер там, е доста огромна. Масичката е ниска, тъй като е предопределена за деца от 1 до 3 години. Със поставените тухли тя е повдигната и по-удобна за по-големите възпитаници.

Показателен е й фактът, че към масата е цялостно с фасове, които с всеки минал ден стават от ден на ден.

Притеснението обаче е, че сложена по този начин самата маса е рискова, както за дребните деца, по този начин и за всички, които сядат да си почиват в беседката. Една тухла в случай че се размести има късмет цялата „ сграда ” да рухне и да падне върху нечий крайник.

Припомняме, че преди известно време бургаски  разбойници бяха заляли с масло пейките и масите от прилежаща детска площадка още веднъж в този жилищен комплекс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР