Снимка Флагман.бгЛуксозната яхта на българската милионерка д-р Ружа Игнатова акостира

...
Снимка Флагман.бгЛуксозната яхта на българската милионерка д-р Ружа Игнатова акостира
Коментари Харесай

Вижте уникалната яхта на българската милионерка Ружа Игнатова, акостира на Морска гара в Бургас

Снимка Флагман.бг

Луксозната яхта на българската милионерка доктор Ружа Игнатова дебаркира на Морска гара в Бургас. 40-метровият кораб е извънредно впечатляващ, разясняват бургазлии. Такива гледки са по-характерни за огромните европейски курорти като Монако или лазурните крайбрежия на Френската ривиера, само че не и за Бургас, заяви Флагман.бг.

Каква е повода за визитата на доктор Игнатова в Бургас не е ясно, само че още нощес бургазлии писаха на нашата публицистична поща, че първокласната яхта се пази от двама гардове, които зорко бдят над сигурността й.

Флагман.БГ напомня, че доктор Ружа Игнатова е основателят на криптовалутата OneCoin. Според финансови анализатори, с тази скица българката е придобила суми, надвишаващи 350 благ. $, употребявайки небезизвестната скица на Понци. 37-годишната българка, живееща от 10-годишната си възраст в Германия, е подозирана от мнозина в задграничните медии, че взе участие в няколко финансови пирамиди.

Според някои специалисти учреденият от нея OneCoin е финансиран със средства от някогашни пирамиди като Conlingus, Univer Team, Unaico/SiteTalk, OPN, Bonofa и BGN International. Самата криптовалута пък е оповестена за машинация, защото регистрацията на компанията е в Гибралтар – известна дестинация за офшорни компании, а по метода на работа има доста неясноти.

Според наши източници яхтата, която сега се намира на Морска гара в Бургас, коства не по-малко от 15 благ. $.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР