Снимка Флагман.бгБургазлията Тони Узунов е в разцвета на силите си,

...
Снимка Флагман.бгБургазлията Тони Узунов е в разцвета на силите си,
Коментари Харесай

Вижте изповедта на оцелял след кървава касапница в най-мистериозното дело в Бургас

Снимка Флагман.бг

Бургазлията Тони Узунов е в разцвета на силите си, когато претърпява отблъскващ случай на 10 м от вкъщи си. Младият мъж е нападнат изведнъж от чужд, който забива 10-сантиметров нож в корема му, споделя Флагман.бг.

По време на кървавия трилър в центъра на Бургас Тони е с майка си. Той е наръган от Божидар Каракашев, тъй като пробва да я защищити от побеснелия мъж. Божидар обаче не се отхвърля и откакто пробожда Тони, настървено и целеустремено забива острието и в неговата майка. Младият мъж обаче съумява да я избута и с това я избавя от сигурна гибел. 
„ Ако не бях реагирал, сега майка ми нямаше да е сред живите. Самият аз бях намушкан доста съществено, щом си видях червата извън на улицата. Веднага стартира да ми прилошава и да изгубвам схващане. Добре, че имаше един човек, който притисна раните с забрадка. Сложиха ме да легна, а един от работещите в близко магазинче ме качи в неговата кола и ме закара до болничното заведение.  Там незабавно ме вкараха в операционната по неотложност ”, спомня си Тони за злокобния екшън.

Сложната интервенция, която е животоспасяваща за младия мъж, продължава към 6 часа. 30 шева са нужни на лекарите в УМБАЛ-Бургас, с цел да зашият дълбоката рана, тъкмо под пъпа на Тони. 10 седмици той е на системи в болничното заведение. Възстановяването му продължава цяла година. През този интервал му е неразрешено да прави внезапни придвижвания и да яде избрани храни, защото дебелото му черво е раздрано.

Младият мъж с горест споделя, че в никакъв случай няма да се възвърне на 100% от тежката контузия. Все още изпитва болки в корема, има дисторция на тялото и не може да спортува обикновено. На фона на всичко това множеството белези от раните наподобяват единствено като неприятен спомен.

През цялото време неразделно до Тони е неговата майка. Тя не е ранена толкоз съществено, тъй като бургазлията съумява да я отскубне от лапите на нападателя Божидар. Въпреки това дамата също се оказва с прободна рана в корема. При опитите да усмирят развилнелия се Божидар са порязани още двама души. Тяхната интервенция обаче се оказва основна, тъй като тогава нападателят побягва и се скрива във входа си.

Бруталната кланица се разиграва на 11 август 2012 година на ул. „ Цар Калоян ”. Повече от 5 години Тони и майка му чакат някакво правораздаване по най-мистериозното дело в бургаската правосъдна система. Това е първият случай, в който изчезва цяло досъдебно произвеждане! В това време младият мъж не знае какво става и счита, че се прави опит казусът да бъде потулен. 

Неговата майка към момента пази кървавата рокля от оня августовски следобяд. Тя няколко пъти пробвала да съобщи значимото доказателство на служителите на реда, само че те не показали никакъв интерес. По подигравка на ориста това може да се окаже единствената достоверна улика от кървавия случай.

Припомняме, че преди дни апелативният прокурор Любомир Петров призна, че материалите по делото са изгубени от куриерската компания, до момента в който са превозени до Варна, където локални специалисти трябваше да дадат мнение по съдебно-медицинската експертиза на нападателя Божидар. Въпреки напъните и на проверяващите в ОДМВР-Бургас досега досиетата не са открити. Прокурор Петров увери, че няма спънка показанията да бъдат възобновени и делото най-сетне да започва през идната година.

Пострадалият Тони е подготвен още веднъж да спомага на полицията. Бургазлията няма самообладание да се срещне очи в очи с Божидар в съда. Той няма по какъв начин да съди нападателя си преди страната.

„ Законите в тази страна очевидно не работят. Няма правдивост! Все още чакаме, наели сме юрист, само че развиване по този случай няма ”, разяснява Тони пред Флагман.бг.

Бургазлията е безапелационен, че в случай че България не му обезпечи обикновено правораздаване, ще търси правата си в Страсбург. Сигурен е, че Божидар не е неуравновесен, какъвто се пробват да го изкарат юристите му. 

Междувременно за Каракашев животът продължава. Той е освободен под гаранция още на втория ден след кървавия трилър. Нападателят на Тони и майка му управлява сериозен бизнес и постоянно води цялото си семейство на скъпи екскурзии в чужбина. След непредизвиканата си експанзия Божидар не прави никакви опити да се извини на Тони и майка му и даже не се е поинтересувал от положението на наръгания юноша.

„ По никакъв метод не съм предизвикал този човек. Той авансово е направил скандал и ние с майка ми се оказахме на неправилното място в неправилното време. Този човек непосредствено ни атакува, без да ни познава или да ни каже нещо. Искам правдивост ”, споделя бургазлията Тони Узунов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР