Снимка: фейсбукЗа мен парите не са всичко и не са

...
Снимка: фейсбукЗа мен парите не са всичко и не са
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Хората могат да са спокойни, че и през 2020 г. заплатите ще растат

Снимка: фейсбук

За мен парите не са всичко и не са най-важното в спорта и бизнеса. Мениджмънтът е доста по-голям - по какъв начин тъкмо да структурираш средствата си и да получиш добър резултат оптимално бързо.

Това съобщи в предаването " Неделята " по Нова телевизия предприемачът и ръководител на КРИБ Кирил Домусчиев. " В момента " Левски " са на пет точки зад нас и очевидно са ни максимален съперник, само че не би трябвало да отписваме " Локомотив " пловдив и ЦСКА-София. Всички мачове пролетта ще са забавни. Няма да има лек мач. Тази година шампионата ни е много забавно. Рано или късно, в случай че желаеме да имаме професионално футболно състезание, би трябвало да изградим системата ВАР. Това е бъдещето. Инвестицията е и огромна, и дребна. Всичко зависи коя версия ще се избере. Създадена е комисия във футболния съюз, която да избере най-хубавата оферта. Може би ще би трябвало да се потърси помощта и на страната. Дали тя ще я даде или не, не мога да кажа. ВАР ще ни остави във футболна Европа. Тази ситема ще помохне и в развиването на родните съдии, ще е потребна и за националния тим. Ако България желае да има футбол, би трябвало да влагаме в инфраструктурата, само че тук към този момент е наложителна помощта на страната. Няма да се кандидатирам за президент на БФС. Имам достъчно други задължения. Новият президент би трябвало да е състоятелен, съумял, добър управител и футболът да е в сърцето му. Мога да дам образец с името на Атанас Фурнаджиев. Такъв профил ни би трябвало ", разкри Домусчиев. 

" Резултатите ще покажат каква е била 2019 година за бизнеса ни. Както знаете, нашият бизнес не зависи от родния пазар. Аз съм може би един от дребното предприемачи, които не популяризират в България. Търсим външните пазари и избирам да сме име в Съединени американски щати. Да, тук също имаме индустриални мощности и сътворяваме работни места, което е доста хубава. " Нова Броудкастинг груп " също се развива чудесно. Ние сме най-гледаната телевизия. Ние сме малкия екран на младежите. Още като купихме малкия екран декларирахме, че Нова ще продължи да бъде българската телевизия. Ще влагаме в български сериали, филми и риалити излъчвания. Направили сме доста прекрасен план и за нова постройка на телвизията с нови студиа ", сподели още Кирил Домусчиев. 

" 2019 година по преценка на КРИБ е добра година за българската стопанска система. Цифрите го демонстрират - имаме стопански растеж от 3,6%. Икономиката върви, което води и до растеж на потреблението. България стои добре. Рейтингът ни също се върна. Очаквам идната година да влезем и в чакалнята на Еврозоната. Износът също пораства. Да, проблемите са ясни и ги има. Първият е неналичието на работна ръка и класифицирани експерти. Едва в този момент разбрахме, че няма нищо неприятно да внасяме експерти и никой няма да пострада от това. Ние не сме против минималната работна заплата, само че значимото е да има формула, параметри и критерии, които да демонстрират с какъв брой да се усилва. Средната работна заплата е значима. Тя се подвига, тъй като стопанската система пораства. Темата за болничните листове е сериозна. Последните години те набъбнаха стремглаво. България е водач по потребление на болнични листове. Това вреди на стопанската система. Видно е, че държават не реализира надзор при болничните листове, а ние си ги плащаме тези първи три дни и не можем нищо да създадем. Всичко е въпрос на политическа воля, с цел да има промени. Аз съм сигурен, че от страна на работодателите я има. Ние сме дали на държавното управление нашите оферти за промени, които ще спомогнат за развиването на България. Като цяло съм положително надъхан за 2020 година. Хората могат да са спокойни, че и през идната година възнагражденията ще порастват ", приключи ръководителят на КРИБ. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР