Снимка ФейсбукЦСКА не е продавал титлата в А група през

...
Снимка ФейсбукЦСКА не е продавал титлата в А група през
Коментари Харесай

Васил Божков отговори на глупаците: Титлата на ЦСКА не е продадена

Снимка Facebook

ЦСКА не е продавал купата в А група през 2006 година, разгласи укриващият се в Дубай обвинен предприемач Васил Божков, който по това време беше притежател на алените. Той разгласява видео в обществените мрежи, то е четвъртото от поредицата, в която Божков дава отговор на въпроси, заложени му от консуматори в обществената мрежа, написа dnevnik.bg.

" Историята е елементарна, треньорът избяга, не беше подготвил тима. Това е елементарна история, никой не е продавал купата. И отново желая да кажа на всички простаци, които приказват, че купата е продадена, е, че букмейкърските къщи нямат никакви ползи от уредени мачове и продадени трофеи, тъй като могат да изгубят пари. Аз одобрявам залози, не върша залози ", сподели Божков.

Той засяга сезона, в който ЦСКА имаше задатък пред " Левски " от седем точки при паузата, само че по-късно приключи с три зад сините. Това се случи, когато треньор беше Миодраг Йешич, а ЦСКА имаше един от най-силните тимове в последните 20 години.

Начинът, по който преднината беше изгубена породи подозрения измежду почитателите, че купата е продадена.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР