Снимка фейсбукТи ли си машинистът? Кой ще кара влака? Ние

...
Снимка фейсбукТи ли си машинистът? Кой ще кара влака? Ние
Коментари Харесай

Борисов се качи на нов влак и обяви: Вече няма тадуф-тадуф. Тишина. Така ще върнем хората във влаковете

Снимка фейсбук

Ти ли си машинистът? Кой ще кара влака? Ние с теб ли бяхме в Свиленград? С теб бяхме и в същия трен. Аз нямам брошура за ватман. Сега спазвайки разпоредбите, да почваме леко да движим. Правилата би трябвало да се съблюдават до формализъм. Гледам колани нямате тук. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, който дружно с вицепремиера Томислав Дончев и министрите Владислав Горанов и Росен Желязков инспектира строителните действия на железопътната права София-Елин Пелин, написа вести.бг. 

Тримата се качиха на съвременен трен и разговаряха с машинистите. " Влади, ние какъв брой нови влака ще закупим? ", насочи въпрос към Горанов Борисов. " Рано е да се каже. Нали знаеш Бойко Борисов колко лицеви опори ще направи? ", отговори му с въпрос финансовият министър. " Колко? ", поинтересува се министър-председателят. " Всичките ", отговори му Владислав Горанов.

След като влакът потегли, министър председател и министри разговаряха с машинистите, които им обясняваха особеностите на ръководството на машината и трасето. " Много безшумно тук. Няма кой към този момент да ни се смее в този момент за тадуф-тадуф. Тишина. Всички прави би трябвало да станат по този начин. Така ще качим хората на влака. Четеш си брошура и за нула време пристигаш, за където си тръгнал ", остана впечатлен Бойко Борисов от новия трен и железопътното трасе. " Направо ми е притеснителна тази скорост. Всичко е тъкмо и по разпоредбите? ", продължи да се интересува министър председателят от работата на машинистите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР