Снимка ФейсбукПлеменница на американския президент Доналд Тръмп заведе днес дело

...
Снимка ФейсбукПлеменница на американския президент Доналд Тръмп заведе днес дело
Коментари Харесай

Племенница на Тръмп го съди заради наследство

Снимка Facebook

Племенница на американския президент Доналд Тръмп заведе през днешния ден дело против него и още двама свои родственици за хипотетична машинация, поради която не е получила десетки милиони долари завещание, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. 

В исковата молба, подадена в съд в Ню Йорк, Мери Тръмп твърди, че за семейство Тръмп " измамата е не просто фамилен бизнес, а метод на живот ".

През 80-те години Доналд Тръмп, сестра му Мариан и техният починал брат Робърт поемат контрола върху построената от татко им Фред бизнес империя с недвижими парцели и " я употребяват, с цел да се обогатят за сметка на всички към тях ", твърди Мери Тръмп.

След кончината през 1981 година на брат им Фред Тръмп-младши, бащата на Мери, тримата измислят и осъществят комплицирана скица за заграбване на средства, които Мери би получила като завещание, и за въвеждането на Мери в подвеждане за същинската стойност на наследените от нея активи. След гибелта през 1999 година на бащата на Доналд Тръмп, Фред Тръмп-старши, Доналд, Мариан и Робърт не престават със същата скица, с цел да открият цялостен надзор върху бащината си империя, твърди племенницата на президента.

" Те ощетяват Мери с десетки милиони долари или даже с повече ", се споделя в исковата молба, в която е упоменато, че Мери научава за измамата през 2018 година

През юли Мери Тръмп издаде книга за фамилията си и Тръмп, който още в заглавието назовава " най-опасния човек на света ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР