Снимка Фейсбук/Васил ПетровСпартак изгуби две точки в Дупница, а не

...
Снимка Фейсбук/Васил ПетровСпартак изгуби две точки в Дупница, а не
Коментари Харесай

Васил Петров: Спартак изгуби две точки в Дупница

Снимка Фейсбук/Васил Петров

Спартак изгуби две точки в Дупница, а не завоюва една. Това съобщи за " Петел " Васил Петров след 1:1 сред варненци и Марек в срещата от четвъртия кръг на Втора лига. Георги Бабалиев изведе своите напред с първия си гол за спартаклии в 55-ата минута, а домакините изравниха в 70-та от дузпа.

Първото полувреме бе равностойно, само че предвид на по-добрата ни игра след почивката и основаните от нас по-чисти положения, заслужавахме да победим и съжаляваме, че не успяхме да го създадем, сподели треньорът на Спартак.

При 0:0 Янчо Андреев излезе самичък против вратаря им и имаше подозрение за дузпа против него, само че такава не отсъдена. След 1:1 пък направихме доста пропуски. Първо Георги Георгиев насочи прехвърлящ удар и всички виждахме топката вътре, само че вратарят ми изби. После след корнер Архан върна топката с глава обратно и отново изтървахме. Накрая Георги Божилов изскочи самичък против вратаря им, само че би в него, вместо да подаде на непокрития Янчо Андреев, добави Петров.

Дузпата, с която ни изравниха, е противоречива. Генади Луго лиши топката от противник с шпагат, само че съдията споделил, че тя го е блъснала в ръката и уточни бялата точка. На мен Генади пък ми сподели, че кълбото се е отклонило от лицето му. Като цяло съм удовлетворен от играта ни през второто полувреме, само че постоянно има какво още да се желае. Ще се подобряваме в придвижване и ще продължим да играем за победа във всеки мач, сподели още Васил Петров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР