Снимка Фейсбук/Silvio BerlusconiБерлускони е изписан от болницата, но изобщо не

...
Снимка Фейсбук/Silvio BerlusconiБерлускони е изписан от болницата, но изобщо не
Коментари Харесай

Берлускони е в тежко състояние и след изписване от болницата

Снимка Фейсбук/Silvio Berlusconi

Берлускони е изписан от болничното заведение, само че въобще не е добре, съгласно лекарите.

Състоянието на четирикратния министър председател на Италия Силвио Берлускони става все по-тежко, гласи изтеклата от болница „ Сан Рафаеле “ информация, където той прекара 24 дни, оповестява „ “. Констатациите на някои от лекуващите го лекари е, че сега 84-годишният Берлускони е извънредно слаб, с оскъдни съпротивителни сили, като имунната му система напряко буксувала.

За неволя докторите не успявали да се спрвят с хроничната възпалителна патология, от която страда от години някогашния министър ръководител и която се била усложнила след боледуването му през предишния септември от „ Ковид-19 “. Тогава коронавирусът аргументи на експремиера остра двустранна бронхопневомония и той остана приет в болница в „ Сан Рафаеле “ две седмици. За страдание в последно време се увеличавали и проблемите на Берлускони със сърцето – той има три байпаса, през 2016 година бе заменена аортната му клапа и на няколко пъти бе лекуван в влиятелни клиники на Съединени американски щати и Англия.

Силвио Берлускони бе откаран завчера у дома по негово предпочитание. И макар ожесточената опозиция на лекарите от влиятелното здравно заведение, отпред с персоналния му приближен лекар проф. Алберто Дзангрило.

Медиците се били съгласили видният им пациент да бъде изместен в имението си в градчето Аркоре, единствено откакто там била обзаведена свръх съвременна болнична стая с нужния инструментариум в цялостен комплект. Там той щял да бъде държан непрестанно под око от умишлен екип, като „ белите престилки “ били разрешили компания да му прави само неговата последна другарка – с половин век по-младата депутатка от партията „ Форца Италия! “ Марта Фашина.

А що се отнася до преместването на експремиера от болничното заведение в дома му, съгласно носещата се през последните часове из Милано мълва, той бил споделил пред негови близки, че в случай че му било писано да напуща този свят, желал това да се случи у дома и до обичаната жена.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР