Снимка: Фейсбук/Полина ПауноваВалят коментарите заради дружното решение на ГЕРБ, ДПС

...
Снимка: Фейсбук/Полина ПауноваВалят коментарите заради дружното решение на ГЕРБ, ДПС
Коментари Харесай

Полина Паунова: ГЕРБ, ДПС и БСП заедно провалиха заседанието на парламента. Има само един въпрос. Какво искат?

Снимка: Фейсбук/Полина Паунова

Валят мненията поради дружното решение на ГЕРБ, Движение за права и свободи и изненадващо Българска социалистическа партия да провалят днешното съвещание на Народно събрание.

" След като ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия дружно провалиха съвещанието на Народното събрание, има единствено един въпрос. Какво желаят? ", написа Полина Паунова от Свободна Европа



" Абсолютно не ми е явен нито ползата на Движение за права и свободи, нито на Българска социалистическа партия в тази каша. Явно има нещо трето, което не виждаме ", разсъждава политологът проф. Евгений Дайнов.

" Най-краткото съвещание на 45-тото Народно заседание. Досега. 11 минути. Толкова им се работеше през днешния ден на партиите на статуквото. Защо това е възмутително? Програмата на Народното събрание се прецизира авансово на председателски съвет. т. е. ГЕРБ + Движение за права и свободи + Българска социалистическа партия са се съгласили авансово с точките от седмичния дневен ред. В зала обаче гласоподават друго. Как се работи с хора, които не държат на думата си даже за 15-тина минути, аз не знам ", разяснява гражданката Силвия Атипова във Фейсбук. Мнението ѝ беше подкрепено от карикатуриста Христо Комарницки.

" ГЕРБ/ДПС/БСП търсят четвърти за белот ", пошегува се на собствен ред известният с колажите си Валдес Радев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР