Снимка Фейсбук , НавалниБерлински прокурори съобщиха вчера, че ще разследват

...
Снимка Фейсбук , НавалниБерлински прокурори съобщиха вчера, че ще разследват
Коментари Харесай

Германия готова да разследва отравянето на Навални, ако той е съгласен

Снимка Facebook, Навални

Берлински прокурори оповестиха през вчерашния ден, че ще проверяват случая с съветския опозиционен политик Алексей Навални, който е на лекуване в Берлин след хипотетично отравяне, и ще дават информация на Москва, в случай че той пожелае това, съобщи Ройтерс.

По-рано немското държавно управление съобщи, че няма да проверява случая, тъй като отравянето е било осъществено в Русия.

Берлин упрекна Москва в опит да токсини Навални. Германия настоя за пояснение за неразрешения нервнопаралитичен сътрудник от руско време " Новичок ", открит в тялото на съветския опозиционер от немски лекари, откакто той беше превозен от Русия за лекуване, съобщи Българска телеграфна агенция.

Навални е най-големият критик на съветския президент Владимир Путин. Той беше превозен със аероплан в Германия предишния месец, откакто припадна, до момента в който пътуваше в Сибир.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР