Снимка Фейсбук/Иван БакаловАко Василев и Петков се явят самостоятелно, ще

...
Снимка Фейсбук/Иван БакаловАко Василев и Петков се явят самостоятелно, ще
Коментари Харесай

Бакалов: Ако Василев и Петков се явят самостоятелно, ще привлекат онези, които не искат ДБ

Снимка Фейсбук/Иван Бакалов

Ако Василев и Петков се явят независимо, ще привлекат онази, които не желаят Демократична България. Това разяснява журналистът Иван Бакалов.

" Видяхме, че обичайните партии са изгубили доверие като ГЕРБ, Българска социалистическа партия слизат надолу. Новите партии не бяха в положение да излъчат държавно управление заради някакви вражди, които аз не мога да преценява до каква степен са рационални. Така че при тази обстановка отиваме за трети път на избори поради партии, които са неспособни да сформират държавно управление, не желаят да договарят между тях и вярата е, че този нов план е друг от останалите ", каза за БНР журналистът Бакалов.

Според него всеки нов политически план притегля гласоподаватели, които до този миг не са желали да гласоподават.

„ Демократична България “ мощно желае да ги вземе при тях в листите си. Това за „ Демократична България “ ще е добър късмет да излязат като съществена политическа мощ – първа или втора. Но за новите лица в политиката Асен Василев и Кирил Петков не е добре, тъй като те, когато се явят независимо, ще привлекат хора, които не желаят „ Демократична България “.

По думите му някой би трябвало да се нагърби със съставянето на държавно управление.

„ Тези, които до момента се мъчеха, толкоз се изпокараха, че са минирали опцията в идващ парламент да създадат държавно управление. Така че подобен нов план е позитивен “, добави в предаването „ Хоризонт за вас “ Бакалов.

На въпрос какво ще е бъдещето на партията на Слави Трифонов „ ИТН “, Бакалов съобщи:

„ Има отчаяние от нея, освен от нея. Ще видите, че хората са разочаровани, че те не съумяха да сформират държавно управление. „ ИТН “ упреква „ Демократична България “, „ Демократична България “ упреква тях. Колкото и да се упрекват взаимно, факт е, че те дружно не направиха държавно управление. И беше доста ясно, че би трябвало да договарят с Българска социалистическа партия, тъй като без тях би трябвало да договарят ГЕРБ. Те споделиха изрично, че няма да договарят и резултатът е трети път изори. Мисля, че това е международен връх “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР