Снимка Фейсбук/Има такъв народПървата партия на изборите смени своята стратегия

...
Снимка Фейсбук/Има такъв народПървата партия на изборите смени своята стратегия
Коментари Харесай

ИТН провежда консултации с формациите, от които очаква подкрепа в праламента

Снимка Фейсбук/ " ИТН "

Първата партия на изборите смени своята тактика за сформиране на държавно управление. Обрат в позицията на " ИТН " - преди да показват новото си предложение за държавно управление с техен мандат, ще проведат съвещания с обединенията, от които чакат поддръжка. Това разгласи Ивайло Вълчев след съвещание на парламентарната група.

" Нещата, които би трябвало да се афишират в Народното събрание, ще ги разгласяваме в Народното събрание. Нещата, които би трябвало да бъдат оповестени в диалог с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в диалог с тях, по този начин, както изисква тази професионална диалогичност. Няма да употребявам фразата, че сме си създали нужните заключения, само че всяка информация, която би трябвало да бъде комуникирана с останалите, ще бъде комуникирана там, където ѝ е мястото и там, където първо заинтригуваните ще я чуят. Мисля, че в последните дни показахме с всичките си думи и дейности, че безусловно осъзнаваме това, което лежи на нашите рамене ", съобщи Ивайло Вълчев, написа bnr.bg.

От " ИТН " отхвърлиха да разясняват дали още веднъж ще предлагат Ива Митева за ръководител на Народното събрание, щели да разгласят решението си в зала. Но Мика Зайкова и Радостин Василев, който беше препоръчан за министър на младежта и спорта в първия проектокабинет на партията, оповестиха поддръжката си за нейното издигане:

Мика Зайкова сподели:

" Ако питате мен, аз одобрявам Ива, тъй като тя е превъзходен правист ".

Радостин Василев добави:

" Тя има цялостната моя поддръжка, постоянно ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР