Снимка Фейсбук/Илиана РаеваБългарският ансамбъл по художествена гимнастика записа поредния си

...
Снимка Фейсбук/Илиана РаеваБългарският ансамбъл по художествена гимнастика записа поредния си
Коментари Харесай

Златен медал за българския ансамбъл в многобоя на Световната купа в Баку

Снимка Фейсбук/Илиана Раева

Българският отбор по художествена гимнастика записа следващия си величествен успех. Нашите девойки играха ослепително и приключиха преди всичко в многобоя на Световната купа. Шампионският триумф бе маркиран и от шефа на федерацията ни Илиана Раева.

Златен орден за българския отбор в многобоя на Световната купа в Баку, написа в персоналния си профил във фейсбук Илиана Раева.

Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс. Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюваха по безусловно решителен метод златния орден в многобоя на Световната купа в Баку!!!

Нашите играха фантастично и в двете комбинация и получиха за осъществяването си с 5 топки оценка от 45.550 точки, а за съчетанието с 3 обръча и 2 чифта бухалки - 42.600, по този начин с общ общ брой от 88.150 т. напълно справедливо се окичиха със златните медали!, написаха на страницата си във фейсбук и от Българската федерация по художествена гимнастика.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР