Снимка Фейсбук, Христо ИвановОт медиите научавам, че по един от

...
Снимка Фейсбук, Христо ИвановОт медиите научавам, че по един от
Коментари Харесай

Христо Иванов: Прокуратурата да покаже черно на бяло как точно е проверила записите на Борисов

Снимка Facebook, Христо Иванов

" От медиите узнавам, че по един от моите сигнали прокуратурата е съобщила, че, както се споделя в класическия анекдот, „ … а Баце излиза по бял панталон “, написа Христо Иванов във Facebook. 

" Тъй като още не разполагаме със самото разпореждане, мога да кажа единствено, че ще го проучваме в дълбочина и ще нападаме всяка недостатъчност в него. Прави, обаче, голямо усещане, че не се разяснява дали е открито дали това е гласът на Борисов. 

Още лятото от прокуратурата споделиха, че ще вършат експертиза и към момента нищо, до момента в който две интернационалните експертизи откриха, че това е Борисов. Това има значение и за записа с диалога с Валентин Василиевич, който също е доста забавен и е предмет на мой сигнал. 

Призовавам прокуратурата да разгласява всички материали по инспекцията с оглед надделяващия публичен интерес и общественото заявление на Гешев, че ще вършат по този начин. Ще е доста забавно да се срещнем с това какви въпроси са задавани и по какъв начин и по какъв начин е обезпечена независимостта на проверяващия прокурор при съществуването на съответен интерес на неговия началник Иван Гешев от изхода на тази инспекция. 

И, тъй като няма да разгласяват нищо, от в този момент да кажа, че след изборите ще използваме всички благоприятни условия на Народното събрание да хвърлим светлина върху този цирк. Имам поради оня от вица. "
 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР