Снимка Фейсбук/Георги ИвановСпартак направи трансферен удар с привличането на Виктор

...
Снимка Фейсбук/Георги ИвановСпартак направи трансферен удар с привличането на Виктор
Коментари Харесай

Геша: Виктор Митев ще е сред най-добрите играчи на Спартак

Снимка Фейсбук/Георги Иванов

Спартак направи трансферен удар с привличането на Виктор Митев. Той ще бъде един от най-добрите футболисти на тима през новия сезон във Втора лига. Това сподели за " Петел " някогашният треньор на спартаклии Георги Иванов-Геша.

Силата на Виктор е като ляво крило, сигурно ще изостри офанзивата на Спартак и ще основава положения за другите. Левият му крайник е смъртоносен, с него може всичко - да подава, да бележи, да бие фаулове. Качеството му и наличието ще се усетят бързо. Освен това е мъжко момче, биткаджия, играе и с хъс. Не на последно място има опит в професионалния футбол и се намира в златнат възраст за един футболист, добави Геша.

Не споделям тези думи за Виктор, тъй като ми е шурей. Аз съм работил с него, още преди да познава щерка ми. Бше при мен в Спартак през есента на 2013 година, когато нямаше една стотинка в клуба. После игра под мое управлението и в Балчик, а през предишния сезон и в Локомотив (ГО). В Локо Виктор също беше на познатото високо равнище и изработи половината голове на Владо Мирчев, сподели още Георги Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР