Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаМоже да звучи надменно, но аз очаквах

...
Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаМоже да звучи надменно, но аз очаквах
Коментари Харесай

Янчо Андреев: Очаквах Спартак да тръгне силно

Снимка Фейсбук/ФК Спартак Варна

Може да звучи пренебрежително, само че аз чаках Спартак да тръгне мощно във Втора лига. Проведохме пълноценна подготовка и имаме добър тим, който е добре окомплектован от нашия млад треньор. Той има разнообразни и забавни визии за играта и до този миг нещата ни се получават. Това сподели за " Петел " халфът на Спартак Янчо Андреев. 

В отбора са събрани както млади и переспективни играчи, по този начин и опитни като мен и Владо Мирчев, които имат какво да дадат на тима. Отделно колективът е прелестен и обединен. Не летим обаче в облаците след сполучливия старт, защото още не сме постигнали нищо и има да изиграем доста мачове, добави Андреев.

Много тимове са с изравнени сили в тази група. Сред тях е и Спартак. Важно е кой с каква настройка ще влиза в срещите и кой ще може да вкара първи гол, защото когато се случи, мачът се развива по-добре за отбора, който е напред в резултата. Важно е също да се поддържа непрекъснато игрово равнище и да се позволяват колкото се може по-малко неточности, т.е. да се губят по-малко точки ", сподели още Янчо. 

В Спартак ние сме си сложили цели, най-общо желаеме да се раздаваме оптимално вев всеки мач и да гоним винаги победа. В сряда гостуваме на лидера Марица. Анализирали сме ги, проучили сме ги и ще илезем на терена, с цел да се опитаме да вземем точки. Това е нашата настройка, това е нашето държание и отсега нататък ще бъде така, приключи Янчо Андреев.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР