Снимка Фейсбук/Десислава АтанасоваНежното острие на ГЕРБ реагира остро срещу пенсионирането

...
Снимка Фейсбук/Десислава АтанасоваНежното острие на ГЕРБ реагира остро срещу пенсионирането
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Служебният кабинет на президента Румен Радев продължава с изчегъртането

Снимка Фейсбук/Десислава Атанасова

Нежното острие на ГЕРБ реагира остро против пенсионирането на проф. Тодор Кантарджиев. Десислава Атанасова засипа с похвали професора и за следващ път се опълчи против рокадите, които прави служебният кабинет.

Като министър на опазването на здравето в първото държавно управление на Бойко Борисов съм работила с професор Кантарджиев и го познавам като извънреден експерт.

Във всяка друга страна хора като проф. Тодор Кантарджиев щяха да получат национално самопризнание и почитание, по тази причина че в сериозен миг за страната пое отговорността да е част от НОЩ, който координираше дейностите на институциите по време на пандемията от COVID-19. Той бе един от тези, които бяха призвани да взимат тежките решения, вложи целия си опит, познания и експертиза в поддръжка на хората и с грижа за живота и здравето им.

Днес служебният кабинет на президента Румен Радев продължава с изчегъртането, отстранявайки проф. Кантарджиев като шеф на Центъра за заразни и паразитни заболявания с формалния мотив, че е навършил годините за пенсия.

Това, което направиха за България членовете на Националния действен щаб няма по какъв начин да бъде обезценено от кабинет, за който висша полезност е саморазправата и реваншизма с почтени хора, какъвто безспорно е проф. Кантарджиев, написа Десислава Атанасова в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР