Снимка Фейсбук Бойко БорисовБорисов даде съвети за вота и ваксинирането

...
Снимка Фейсбук Бойко БорисовБорисов даде съвети за вота и ваксинирането
Коментари Харесай

Борисов: Българите да гласуват умно, защото инвеститорите се безпокоят от всяка политическа промяна

Снимка Facebook Бойко Борисов

Борисов даде препоръки за вота и имунизирането през днешния ден. Министър-председателят Бойко Борисов предприе обичайната съботна обиколка и отрази посланията си от нея във фейсбук. Този път го придружаваха министърът на финансите Кирил Ананиев и министърът на науката и образованието Красимир Вълчев, съобщи.

Премиерът и двамата министри стигнаха до Бургас.

Най-напред Борисов разяснява новия кредитен рейтинг на България, нараснал от организация Fitch. Той заръча българите да гласоподават мъдро, тъй като вложителите се безпокоят от всяка политическа смяна.

На " Тракия " по пътя към Бургас министър председателят заръча да финансовия министър Ананиев да откри пари за ремонт на автомагистралата.

Трябва да оправим правата край Чирпан, сподели Борисов. 

В Бургас министър председателят и министрите посетиха актуализирано учебно заведение в квартал Горно Езерово. Там министър председателят от кмета на града и шефа на учебното заведение, че по време на отдалеченото образование поради пандемията нито едно дете не оставено без помощ от педагозите. Борисов направи бърз обзор на новата си самодейност за имунизациите и насочи обръщение всички да се ваксинират.

Спасението от ковид е имунизирането, акцентира той.

След като инспектира строителството на огромната зала " Арена Армеец " в града, Борисов заръча на кмета Димитър Николов: „ Искам по този начин да извършите квартала към залата, че на хората да им е драго “. 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР