Снимка ФБ Кевин ЧартрийМъж на 27 години от Квебек загуби

...
Снимка ФБ Кевин ЧартрийМъж на 27 години от Квебек загуби
Коментари Харесай

Преди да умре Кевин на 27 години съобщи последното си желание

Снимка ФБ Кевин Чартрий

Мъж на 27 години от Квебек загуби борбата с вируса за малко повече от 20 дни, пишат от БГ Войс. 

На 1 септември Кевин Смит Чартрий дал положителен тест за ковид. 23 дни по-късно, предишния петък, бащата на две деца издъхна от вируса. Той не е бил имунизиран с нито една доза, преди да се сблъска с заболяването.

Преди гибелта си той помолил околните си да се имунизират.

„ Кевин нямаше никакъв проблем със здравето, той беше в блестяща форма и обожаваше живота “, написа сестра му.

Няколко дни откакто получил резултата си и той бил положителен, на 5 септември, Кевин Смит бил признат в болничното заведение Сент-Жером.



„ Не имах вяра и се смеех на това. Тази заран поради високото ми кръвно сърцето ми биеше с 234 удара в минута. Благодаря на татко ми, че се обади на Спешна помощ, тъй като нямаше да го направя самичък “, написа младият мъж в профила си във Facebook малко по-късно същия ден. Той разгласява и фотография, на която е прикрепен за леглото и с прикрепени жици за тялото.

„ Според него това беше грип като всеки различен или болест, която визира възрастните хора “, описа още сестра му.

Три дни по-късно Кевин подписал отвод от болнично лекуване, с цел да се прибере у дома, тъй като се чувствал по-добре. През нощта почнало да го тресе, вечерта на 9 септември съквартирантът му повикал Спешна помощ.

„ Бил е часове в респираторен дистрес, при идването на колата за спешна помощ равнището на О2 на Кевин беше съвсем на нула! Съквартирантът му е трябвало да му прави сърдечен масаж, чакайки лекарите, само че е било прекомерно късно. Кевин е останал прекомерно дълго без лекуване “, споделя още Корин Смит.

При идването й в болничното заведение, Кевин към този момент бил в кома. „ И тук започнаха неговите две седмици страдалчество “, си напомня сестра му.

Дробовете му били тежко наранени. Той останал на изкуствено дишане през седмиците, през които бил  в дълбока кома.

На 19 септември околните му пристигнали при него. „ Всеки ден бяхме до него, само че за злощастие в петък, 24 септември, Кевин издъхна “, изясни сестра му.

В памет на Кевин околните му предизвикват всеки да се имунизира.

„ Като последно предпочитание той сподели: Обичам ви, това в действителност съществува, бях първият, който не го разбра, прецаках се, отидете да се ваксинирате. Двете дози са значими “, изясни Мишлина Мастроджиакомо, обществен и психически консултант, работила с Кевин още по време на тийнейджърските му години, която също била с него до последно.

„ Всички ние сменяме мнението си, тъй като Кевин го изиска от нас “, сподели още обществената работничка, която е в очакване да си сложи втората доза от имунизацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР