снимка: Eviation AircraftПлановете на Eviation бяха забавени с около година

...
снимка: Eviation AircraftПлановете на Eviation бяха забавени с около година
Коментари Харесай

До месеци нов електрически самолет прави първия си полет

снимка: Eviation Aircraft

Плановете на Eviation бяха забавени с към година поради пандемията.

 

Eviation Aircraft сподели серийната версия на електрическия си аероплан Alice. Първият полет на дребния модел ще бъде през втората половина на 2021 година, а в приложимост той ще влезе през 2024 година, написа Bloomberg, представени от money.bg.

Компанията залага на обичаен дизайн, вместо на отвесно излизане с ротори, които са желани от други стартъпи. Alice ще бъде и по-голям аероплан от тези на съперниците и ще може да транспортира девет пасажера на разстояние от над 1 000 километра. Това ще го направи подобаващ за Съединени американски щати, където постоянно има случаи на чиновници, които пътуват големи дистанции всекидневно, с цел да отидат на работа, разяснява организацията.

Серийният модел получава няколко промени: опашката към този момент е под формата на буквата Т, а не на V. Също по този начин двата електрически пропулсора са изместени от крилата и към този момент се намират в задната част.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР