Снимка: Десислава Кулелиева, БНТСледвайте Гласове в В този парламент Продължаваме

...
Снимка: Десислава Кулелиева, БНТСледвайте Гласове в В този парламент Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков: В този парламент ПП ще бъде конструктивна, предвидима опозиция

Снимка: Десислава Кулелиева, Българска национална телевизия
Следвайте " Гласове " в

" В този парламент " Продължаваме промяната " ще възвърне работата си от там, откъдето беше спряна, като градивна, предвидима съпротива ", съобщи от парламентарната естрада съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков. 
По думите му, партията ще се води от два правилото, за да осъществим предизборните си обещания.  " Още през днешния ден ще внесем още веднъж законопроекта за антикорупционната комисия с проверяващи функционалности, ще работим, с цел да ускорим внасянето на законопроекта за следствие на основния прокурор от самостоятелен арбитър ", сподели Кирил Петков. 
Според него политиката на сферите на въздействие би трябвало да остане в предишното.  " В дебатите ще следим за праволинейност и поредност в техните изявления и дейности ", добави Кирил Петков.

„ Сферата на подкрепяне на конкурентоспособността на българския бизнес. Ще настояваме нито един налог да не бъде нараснал, както и бюджетният недостиг да е стеснен до 3%. Ще настояваме на таван на цените на тока от 250 лева на мегаватчас. Ще работим и за таван на цената на газа “, посочи Петков.
В сферата на обществената политика Политическа партия ще предложи нарастване на пенсиите с 20%, с цел да може приходите на възрастните хора да не престават да изпреварват инфлацията. Ще поддържат и минималната работна заплата да доближи 50% от междинната работна заплата – или 860 лева
„ В сферата на битката с корупцията още през днешния ден ще внесем още веднъж законопроекта за антикорупционната комисия с проверяващи функционалности. Ще работим, с цел да ускорим внасянето на законопроекта за следствие на основния прокурор от самостоятелен арбитър “, сподели още Кирил Петков.
Източници: Българска национална телевизия, бТВ
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР