Снимка: Дарик ВарнаНавръх 27 март - Световния ден на театъра,

...
Снимка: Дарик ВарнаНавръх 27 март - Световния ден на театъра,
Коментари Харесай

Цветно шествие по варненското ларго за Световния ден на театъра

Снимка: Дарик Варна

Навръх 27 март - Световния ден на театъра, ученици на всички театрални школи във Варна, водени от артисти на Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “, ще дефилират в пешеходната зона на Варна от Сцена Филиал до входа на Морската градина. 

Флашмобът ще има 2 издания – първото потегля в 12.00, второто – в  17.30 часа от Сцена Филиал, написа Дарик Варна. 

В този, станал към този момент обичаен, флашмоб за 27 март, младите театрали ще носят плакати на разнообразни постановки, ще раздават флаери и ще приканват хората да снимат къси видеа от събитието, както и да ги качват във фейсбук страницата на театъра. Най-добрите 5 видеа ще бъдат възнаградени с двойна покана за спектакли на Варненския спектакъл. 

В 18.00 часа пред Сцена Филиал ученици на театралните школи ще показват пред  зрителите определени от тях текстове, отдадени на театъра. 

В 19.00 часа, преди премиерата на мюзикъла за деца и възрастни „ Приключения рискови със герои сладкогласни “, арт-директорът на театър„ Стоян Бъчваров “ Веселина Михалкова ще прочете Посланието за Световния ден на театъра, което в този ден стига до феновете на театъра в целия свят. Ще бъдат връчени и премиите „ Златна маска “, обичайните оценки на Варненския спектакъл за публицисти. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР