снимка: читателЖители на село Брестак, общ. Вълчи дол, Варненска област,

...
снимка: читателЖители на село Брестак, общ. Вълчи дол, Варненска област,
Коментари Харесай

Сигнал до „Петел“: 15 семейства от варненско село страдат година и половина без вода

снимка: четец

Жители на село Брестак, общ. Вълчи дол, Варненска област, се обърнаха към „ Петел “, тъй като се усещат безпомощни да се оправят с безводието, което ги мъчи от година и половина.

По роман на жена, която е от 15-те фамилии, които ежедневно с този проблем, преди подаването на вода в този регион на селото е било обикновено. По неразбираема причина обаче от година и половина или чешмите им остават сухи по през целия ден, или струята се стича напълно едва и на процедура не може да се употребява съвсем за нищо.

За този интервал те неведнъж са се обръщали към кмета, към община Вълчи дол и към ВиК – Варна. „ Никой не ни обръжа внимание! Когато звъннем в общината ни споделят, че има повреда. Когато се обадим на ВиК – Варна пък ни отговорят, че нямали данни за повреда в Брестак “, написа обезверената жителка на селото. От време на време на мястото се появявали екипи, които разкопавали пътя и търсили къде изтича водата, само че в последна сметка от това ситуацията не се усъвършенства. По тази причина засегнатите фамилии са решили, че ще пишат и ще сигнализират всички медии, тъй като имат вяра, че само разгласяването на този непрекъснат проблем може да има резултат.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР