Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев разкри защо толкова

...
Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев разкри защо толкова
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Това, че сме се класирали за баража, не значи, че сме го спечелили

Снимка: Chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри за какво толкоз мъчно отборът му е стигнал до триумфа над Царско село.

„ Това, че сме се класирали за баража, не значи, че няма да го загубиш. Добре, че победихме през днешния ден, с цел да сме спокойни за последния мач. Пътуванията ни се отразиха. Влезнахме сковано поради напрежението. Видяхме, че не влизаше елементарно гола и напрежението при нас растеше. Те заиграха по-спокойно, само че добре, че реализирахме и задържахме преднината “, съобщи Илиев, представен от Гонг.

„ Влязохме в не положително движение. Играхме постепенно и сковано ги пресирахме. Може би това напрежение, което съпътства преди всеки мач, тъй като в случай че влезем по този начин, мъчно ще спечелим баража. Няма да давам отмора на футболисти, тъй като ротирахме състава. Мачът с Левски ще го изиграем съществено, тъй като след седем дни ни следва бараж. За него ще мислим след мача със сините. Важното е да се приберем живи и здрави, да се възстановим и започваме да се готвим за дуела с Левски “, добави още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР