Снимка chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев изрази съжаление, че

...
Снимка chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев изрази съжаление, че
Коментари Харесай

Илиан Илиев: В мача с Арда няма фаворит

Снимка chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази страдание, че не са съумели да затворят мача против Левски през първото полувреме, когато са пропиляли доста шансове. Илиев бе отчаян от загубата с 1:2 от Левски, само че въпреки всичко е уверен, че отборът му може да се опълчи на Арда в решителния бараж за Европа. 

“Със обстановките, които създадохме първото полувреме, трябваше да затворим мача. Щеше да е по-добре за самочувствието ни за решителния мач с Арда. До изравнителни гол на Левски станаха много хубави неща. Всичко, което се случи в офанзива желаеме да го забележим и в мача с Арда. Трябва да сме по-прецизни в завършващия удар обаче. В игра в отбрана би трябвало да имаме повече централизация. Трябва да поправяме някои неща за мача с Арда. Арда има преимущество, че играе вкъщи, само че не мисля, че има любимец. Адмирации за представянето им, само че пък ние имаме моменти, в които като посетители сме много противен противник ”, сподели пред Диема Спорт Илиев, представен и от Спортал.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР