Снимка: Chernomorepfc.bgОтборът на Черно море проведе възстановителна тренировка след двубоя

...
Снимка: Chernomorepfc.bgОтборът на Черно море проведе възстановителна тренировка след двубоя
Коментари Харесай

Черно море проведе възстановителна подготовка

Снимка: Chernomorepfc.bg

Отборът на Черно море организира възстановителна подготовка след дуела с Ботев Пд, извоюван от “моряците ” с 2:0. Резервите и футболистите, не взели присъединяване в срещата с “канарите ”, имаха постоянно занятие на стадион “Тича ”. По самостоятелна стратегия продължава да се готви Зе Гомеш. Нападателят на варненци усили натоварванията и се чака от на следващия ден да се включи наедно със своите съотборници в подготвителния развой, събщава формалният уебсайт на варненци.

Вратарят Иван Дичевски, който претърпя интервенция на адуктора преди месец, към този момент се готви във фитнеса с кондиционния треньор Александър Филипов.

Утре Черно море ще тренира следобяд, а последната подготовка във Варна преди срещата с Берое е в четвъртък сутринта. В петък тимът пътува за Стара Загара, а дуелът със заралии е в събота от 21 часа.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР