Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море завърши 1:1 при гостуване си на Монтана

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море завърши 1:1 при гостуване си на Монтана
Коментари Харесай

Черно море направи 1:1 при гостуването си на Монтана

Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море приключи 1:1 при посещение си на Монтана в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. “Моряците ” несъмнено могат да съжаляват, че не взеха трите точки в тази среща, защото бяха по-добрия тим на терена през цялата среща, оповестява формалният уебсайт на варненци.

Черно море насочи първия прецизен удар в една от двете порти. В 7-ата минута Васил Панайотов стреля от отдалеченост, само че право в ръцете на Макенджиев. В 13-ата минута “моряците ” сътвориха първата си чиста опция в срещата.
Зе Гомеш се озова на позиция и стреля, само че Макенджиев се оправи със обстановката. В 19-ата минута домакините удариха греда от директен свободен удар, изпълнен от Тасев. В 35-ата минута Зе Гомеш получи топката в наказателното поле, завъртя се и стреля, само че кълбото се отби в крайник на защитник. При добавката Илиан Илиев стреля от въздуха, само че около вратата.
Две минути по-късно Панайотов насочи удар, само че стражът на домакините избави. В последната минута на първата част Тони Тасев насочи удар към вратата на Черно море, само че защитник почисти в корнер.
В 59-ата минута Цветомир Панов с изострен пас по земя откри Вилела в наказателното поле, който стреля, само че не съумя да откри добре топката и тя излезе в навън. В 66-ата минута след два следващи корнера за Монтана, Сенхаджи съумя да открие резултата. В 76-ата минута след добър пробив на Родриго Вилела, топката стигна до Зе Гомеш, който стреля без закъснение и осъществя за 1:1. В 81-вата минута Даниел Димов от няколко метра не съумя да вкара, три по-късно Иса стреля от близо, само че Макенджиев избави. До края на срещата варненци търсиха успеха, само че по този начин и не съумяха да вкарат втори гол.



Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Стефан Велев (69-Исмаил Иса), Васил Панайотов, Илиан Илиев, Родриго Енрике, Родриго Вилела (79-Велислав Василев), Зе Гомеш.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР