Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море завърши 0:0 при гостуването си на Царско

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море завърши 0:0 при гостуването си на Царско
Коментари Харесай

Черно море стартира новия сезон с нулево реми

Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море приключи 0:0 при гостуването си на Царско село в мач от първия кръг на efbet Лига за сезон 2021/2022 година. Варненци имаха своите обстановки в срещата, само че не съумяха да ги осъществят. Официален дебют с фланелката на “моряците ” направи Фоде Гираси. В София “зелено-белите ” бяха подкрепени от към 30 последователи, които през целия дуел не стопираха да поддържат своите любимци, оповестява формалният уебсайт на клуба.

Черно море стартира добре срещата, като се опитваше да държи топката, само че първата заплаха в срещата бе пред вратата на “моряците ”. В 9-ата минута след центриране от фаул, Веци Василев с пета отклони рисково топката, само че Георги Георгиев се разпъна и съумя да избие. В 19-ата минута варненци сътвориха най-чистата си обстановка през първата част. Виктор Попов получи топката в наказателното поле, подаде към Родриго Вилела, който се обърна и стреля с левия крайник, само че за изненада на всички топката мина настрана от вратата.

В 38-ата минута Пабло Гарсия опита да изненада вратаря на домакините с удар от границата на наказателното поле, само че топката попадна право в ръцете на стража на Царско село. До края на първото полувреме двата отбора не съумяха да основат други рискове и се разделиха на почивката при резултат 0:0.

В 54-ата минута след добра контраофанзива Милчо Ангелов получи топката самичък против стража на варненци на метри от голлинията и стреля, само че Георги Георгиев сподели ослепителен инстикт и избави. В 63-ата минута Пабло Гарсия опита акуратен удар от отдалеченост с левия крайник, топката отиваше в далечния ъгъл на вратата, само че стражът на Царско село внимаваше и съумя да избави.

В 86-ата минута Петър Атанасов опита отдалечен изстрел, само че над вратата.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Виктор Попов (68-Велислав Василев), Мартин Дичев, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Файсел Касми (77-Фоде Гираси), Родриго Енрике, Стефан Велев, Родриго Вилела (56-Леандро Андраде).

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР