Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море с куп юноши в състава игра мъжки,

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море с куп юноши в състава игра мъжки,
Коментари Харесай

С куп юноши в състава си Черно море игра мъжки, но загуби от Ботев

Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море с куп юноши в състава игра мъжки, само че загуби от Ботев Пд в мач от 31-вия ктъг на efbet Лига, игран пред празни трибуни на стадион “Тича ” във Варна. “Моряците ” имаха своите благоприятни условия и сътвориха по-чисти голови обстановки от противника, само че не съумяха да ги осъществят.

Както е известно за тази среща варненци не можеха да разчитат на главните си футболисти, които след срещата с Царско село бяха диагностицирани с ковид. С позитивни проби бяха Илиан Илиев и неговия щаб – Петър Костадинов и Боян Пейков. Така дуелът бе воден от наставниците в школата Мартин Христов, Тодор Каменов и Калоян Георгиев, който е началник на ДЮШ. В последния миг отпаднаха и Исмаил Иса и Димитриос Хантакиас, оповестява формалният уебсайт на клуба.

Така варненци започнаха тази среща със седем юноши от школата на клуба, като четирима родени 2002 година направиха дебют за представителния отбор. Любопитното е, че двама от дебютантите са братя. Това са Радослав и Николай Залатеви. Първият стартира титуляр, а по-малкия брат се появи в игра в 71-вата.

Черно море насочи първия удар по посока на една от двете порти. В 4-ата минута Матиас Курьор насочи надалеч удар, само че топката мина настрана от вратата. Малко по-късно Денислав Ангелов получи пас в наказателното поле, овладя добре топката и прониза Янко Георгиев, само че попадението не бе зачетено поради вдигнат байрак за засада. В 28-ата минута Курьор съумя да открадне топката в наказателното поле на гостите, след неточност на Филип Филипов, който без да е обезпокоен, подари кълбото на нападателя на Черно море. Матиас стреля, само че вратарят Георгиев демонстрира класа и мазета. Това бе и най-чистото състояние за “моряците ” през първата част.

В 53-ата минута Цветомир Панов се включи добре отляво и стреля, само че ударът му бе блокиран. Малко по-късно гостите откриха резултата. Антонио Вутов получи топката в наказателното поле и с магически удар по диагонала с левия крайник и благодарение на гредата прати топката неспасяемо във вратата на Митрович. В 66-ата минута Мартин Милушев получи топката отдясно и с точно подаване откри Матиас Курьор. Нападателят спря топката на гърди в наказателното поле, само че тъкмо преди да нанесе удар, топката му бе отбита. В 79-ата минута Денислав Ангелов изведе елегантно Курьор зад отбраната на гостите, само че прехвърлящият му удар е избит пред голлинията от Станислав Работов. Минута по-късно още веднъж Курьор стреля, само че вратарят на гостите избави.

Снимки от мача вижте ТУК

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Даниел Стоянов, Стефан Станчев, Емил Янчев, Цветомир Панов, Радослав Златев, Павел Георгиев (71-Николай Златев), Петър Вуцов, Матиас Курьор, Мартин Милушев, Денислав Ангелов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР