(снимка: CC0 Public Domain) На пазара има изключително разнообразие от модели

...
(снимка: CC0 Public Domain)
На пазара има изключително разнообразие от модели
Коментари Харесай

Как да изберете най-добрите слушалки за вас


(снимка: CC0 Public Domain)

На пазара има извънредно многообразие от модели слушалки, тъй че по какъв начин да разберете кой чифт ще ви служи най-добре? В последна сметка какво значат за вас чифт положителни слушалки в действителност ще зависи от вашите характерни потребности и обстановка. Искате ли да ги употребявате, до момента в който упражнявате или до момента в който пътувате? Ще бъдат ли просто за слушане на музика или имате потребност от професионален модел? Нека забележим кои са критериите за избор.

Слушалки за уши или “тапи ” 

Слушалки за слагане в ушите: Това са вашите типични „ слушалки “ като EarPods, които получавате с iPhone. Тези слушалки се слагат отчасти във всяко ухо и в следствие са съвършени за извършения или пътешестване до работното място.

Слушалки за слагане върху ухото: Те са проектирани да пасват на цялото ухо. Това може да бъде ужасно за попречване на приключване и нахлуване на външни звуци. Те може да не са толкоз привлекателни за хора в придвижване или за спортисти заради по-големия си размер, само че съвсем постоянно ще бъдат безапелационен победител за съществено слушане.

Безжична съгласуваност

Когато получите искрица музикално ентусиазъм или видите обичания си реализатор да пуска нова ария, последното нещо, което желаете да извършите, е да сте в неразбория от заплетени кабели. Безжичните  са изключително потребни за тези, които пътуват до работното място или постоянно, само че могат да бъдат чудесни и вкъщи, защото можете да се отдалечите от тв приемника или компютъра си, без да губите тон. Въпреки това към момента има някои ограничавания, които си коства да имате поради, преди да инвестирате в чифт от тях. Безжичното предаване постоянно значи спад в качеството на звука; батерията би трябвало да остане заредена и слушалките могат да се употребяват единствено с устройства, които могат да излъчват аудио безжично. От всичко казано дотук, безжичните слушалки стават все по-популярни и могат да бъдат открити в съвсем всеки жанр на носене.

Шумопотискане

Шумопотискането е ужасно за всяка обстановка, в която желаете изцяло да изключите външния свят, само че споделя някои от същите евентуални дефекти, които съпровождат безжичната съгласуваност. Серията QuietComfort на Bose и WH1000-MX3 на Sony да вземем за пример са солидни образци в случай че желаете безспорен надзор върху вашата среда за слушане, без значение къде може да се намирате.

Честотна характерност

Ако сте музикален продуцент, който желае да употребява слушалки вместо високоговорители за студиен екран, може да вземете под внимание честотната характерност. Това е мярка за това какъв брой тъкмо високоговорителите на слушалките могат отмерено да възпроизвеждат тон в диапазон от честоти (обикновено 20 Hz – 20 kHz). Много слушалки ще усилят ниския бранш и ще понижат високия, с цел да компенсират какъв брой близо са високоговорителите до ушите ви и да основат по-приятно преживяване при слушане. Добре е да сте наясно по какъв начин ще реагират чифт слушалки, когато възпроизвеждате разнообразни честоти, тъй че да можете да компенсирате надлежно, когато смесвате музика.

Комфорт и цена

Комфортът в действителност може да направи или скапе чифт слушалки, тъй като те ще седят на главата и ушите ви часове наред. Цената постоянно ще бъде друго значимо основание, когато търсите чифт слушалки, и постоянно може да се сведе до това, което сега разрешава в бюджетът ви. Нашата рекомендация тук е да помислите още веднъж по какъв начин ще ги употребявате и защо. Ако упражнявате всеки ден, може да си коства да извършите съществено изследване и да инвестирате в артикул с по-високо качество, който е потвърдено устойчив.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР