Снимка: BulNewsМладеж се е забил с колата в бензиностанция в

...
Снимка: BulNewsМладеж се е забил с колата в бензиностанция в
Коментари Харесай

Кола се заби в бензиностанция в Берковица, има пострадала

Снимка: BulNews

Младеж се е забил с колата в бензиностанция в Берковица, оповестява BulNews. Инцидентът е станал нощес малко след 23 часа. Тогава е получен сигнал на незабавен телефон 112. Обадил се е шефът, който съобщил, че лек автомобил с е влезнал в постройката на бензиностанцията, като счупил стъклопакета.

``
реклама
 
Лекият автомобил " Мазда 323 Ф " с монтанска регистрация е ръководен от юноша, който подминал колонките за зареждане на гориво, откакто изгубил надзор над ръководството на колата и се забил в постройката.
Зад кормилото на возилото е бил 20-годишен локален гражданин. На местопроизшествието е дошъл екип служители на реда, които създали оглед на мястото и тествали лидерът за приложимост на алкохол. Техническото средство отчело негативен резултат.

При случая е потърпевша една от касиерките в бензиностанцията. Оказана й е незабавна здравна помощ и е освободена без съществени контузии. Младежът е имал спътничка, която е малолетна локална жителка. Нанесените материални вреди са на сойност от към 5 000 лв.. Шофьорът е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР