Снимка: BulNews.bg33-годишен врачанин е починал изненадващо във Великобритания, съобщава BulNews.bg.

...
Снимка: BulNews.bg33-годишен врачанин е починал изненадващо във Великобритания, съобщава BulNews.bg.
Коментари Харесай

Страшна трагедия! Българин мистериозно почина на Острова

Снимка: BulNews.bg

33-годишен врачанин е умрял изненадващо във Англия, оповестява BulNews.bg. Той оставил бременна жена и дете на годинка и 2 месеца. Почернените му околните вършат всичко по силите си, с цел да оказват помощ на вдовицата и да съумеят да приберат тялото на умрелия вкъщи.

Трагедията е станала сутринта в петък, 6 юли. Димитър Митов бил в дома си на Острова, когато внезапно колабирал и почнал да се задушава. Неговата жена, която е бременна в шестия месец, се събудила от звуците на давещия се Митко, само че не съумяла да направи нищо, с цел да му помогне. Преди на адреса да дойде кола за спешна помощ, мъжът умрял.

Митко и фамилията му живеят в град Лестър от две години. Той е работил в разнообразни заводи. Не е имал съществени здравословни проблеми и околните му нямат визия какво е довело до съдбовния край. В момента тече следствие и следва да бъде направена аутопсия, която да покаже повода за гибелта. 

Внезапната кончина на мъжа събра всички българи, които живеят в града, и те с общи старания оказват помощ на фамилията да транспортират тялото в България. На помощ се отзовали и врачани, които се включват в поддръжка на опечалените. Направена е фейсбук група в памет на Митко, където околните му молят за финансова помощ.„ Неутешима болежка от загубата на татко, брат, наследник, брачен партньор, шурей, другар сплоти доста съпричастни на фамилията хора от разнообразни националности и страни които събират пари с цел да бъде превозен и заровен в България. Със болежка и тъга фамилията споделя че е тъжно, тежко и огорчено, че посолството ги изостави да се оправят сами “, пишат съпричастни към нещастието хора.

Всеки, който има опция да помогне, може да го направи на банковата сметка по-долу. Събраните средства ще отидат за превозване на тялото у нас и за поддръжка на бременната жена на Митко и невръстното му дете.

ЦКБ
IBAN: BG22 CECB 9790 1013 3228 00
Първолетка Димитрова Митова
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР