Снимка: БулфотоЗаместник-председателят на ПГ Обединени патриоти Искрен Веселинов определи поведението

...
Снимка: БулфотоЗаместник-председателят на ПГ Обединени патриоти Искрен Веселинов определи поведението
Коментари Харесай

Искрен Веселинов за действията на Воля: Евтин цирк

Снимка: Булфото

Заместник-председателят на ПГ " Обединени патриоти " Искрен Веселинов дефинира държанието на " Воля " като " на ниска цена цирк ". Той беше помолен да разяснява дейностите на " Воля ", които през вчерашния ден оповестиха, че напущат Народното събрание, а през днешния ден се записаха в зала, написа novini.bg.

Веселинов уточни, че един политик би трябвало да е сериозен, да има тези и да ги отстоява в пленарната зала. " Ние от тях тези не виждаме, виждаме дребни циркаджийски номера ", разяснява той по адрес на " Воля ".

Попитан дали Народното събрание има потребност от хапчетата на Марешки, както настояват от неговата партия, Искрен Веселинов сподели, че Народното събрание има потребност от всеки един народен представител. Всеки един народен представител с наличието си подсигурява работата на институцията и това е най-естественото негово държание, разяснява той.

По думите му въпросът не е за какво " Воля " идва на работа, а за какво други парламентарни групи не идват и не се записват. Според Веселинов е допустимо да се обезпечи кворум без " Воля ", само че при цялостна готовност на ръководещото болшинство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР