Снимка: БулфотоЗам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин от БСП написа коментар

...
Снимка: БулфотоЗам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин от БСП написа коментар
Коментари Харесай

Вигенин: Доживяхме председателят на НС да инструктира президента на кого да връчи третия мандат

Снимка: Булфото

Зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия написа коментар във фейсбук, в който загатва председателката над него и президента.

Ето какво написа той:

" Доживяхме ръководителят на Народното събрание да инструктира президента на кого да връчи третия мандат. Аз предлагам всеки да се концентрира върху конституционните си пълномощия и да си прави своята работа. За едни  третият мандат е опция  държавата да поеме въздух, за други - просто тематика за просташки разправии и избирателен трамплин. Нека президентът реши на коя от двете вероятности да повери мандата. Финалът и в двата случая може да е еднакъв,  но не е без значение пътят до него. Подредени, рационални, съдържателни стъпки на мандатоносителя имат шанса най-малко ненапълно да върнат чувството за достолепие и отговорност на институцията Народно заседание. С първите два опита даже това не се получи ".



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР