Снимка: БулфотоЗадържани са трима мъже, заплашвали 44-годишен мъж от село

...
Снимка: БулфотоЗадържани са трима мъже, заплашвали 44-годишен мъж от село
Коментари Харесай

Арестуваха трима мъже, заплашвали мъж от търговищко село да не гласува

Снимка: Булфото

Задържани са трима мъже, заплашвали 44-годишен мъж от село Изворово да не гласоподава, оповестиха от ОД на МВР-Търговище, представена от novini.bg.

Образувано е бързо полицейско произвеждане по член 167, алинея 1 по отношение на член 20, алинея 2 от Наказателния кодекс по разказа на РУ-Омуртаг. То е стартирано по получен сигнал за това, че на 23 октомври към 13,30 ч в село Изворово, община Антоново, три неизвестени лица посредством заплашване по отношение на 44-годишен мъж от селото са оказали напън същият да не осъществи избирателното си право в деня на осъществяване на изборите за кметове и общински съветници - 27 октомври.

След извършени в ръководството незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности са открити причинителите на действието – трима мъже от град Търговище, надлежно на 50, на 31 и на 25 години. Тримата са арестувани на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура-Омуртаг. Действията по следствието не престават.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР