Снимка БулфотоЗа трагичен инцидент във Велинград съобщиха от полицията. Възрастен

...
Снимка БулфотоЗа трагичен инцидент във Велинград съобщиха от полицията. Възрастен
Коментари Харесай

Мъж загина при пътен инцидент във Велинград

Снимка Булфото

За драматичен случай във Велинград оповестиха от полицията. Възрастен мъж е умрял, откакто е изгубил надзор върху колата си на пътя.

Сигнал за случилото се бил подаден през вчерашния ден към 14.20 ч. в полицейското ръководство в курортния град. Незабавно към мястото били ориентирани екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ.

Пристигайки, служителите на реда открили, че 73-годишният П.Ш. от Велинград е изгубил ръководството над лек автомобил " Ситроен “. Возилото навлязло в лентата за насрещно придвижване и се блъснало челно в дирек от електропреносната мрежа.

Линейка е транспортирала потърпевшия в локалната болница, само че малко по-късно той е умрял. Трупът е откаран за аутопсия в отделението по правосъдна медицина в МБАЛ-Пазарджик за аутопсия.

На местопроизшествието е осъществен оглед, обясняват се аргументите довели до пътния случай и гибелта на водача. По случая е формирано досъдебно произвеждане, написа plovdiv24.bg.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР