снимка БулфотоЗа огромен интерес към имунизацията срещу К19 в Пловдив,

...
снимка БулфотоЗа огромен интерес към имунизацията срещу К19 в Пловдив,
Коментари Харесай

Кунчев: Всеки, който иска да бъде имунизиран, ще бъде обслужен

снимка Булфото

За голям интерес към имунизацията против К19 в Пловдив, съобщи главният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев, който разиска с локалните управляващи организацията към имунизацията.

Доц. Кунчев разгласи, че до момента в който има хора пред кабинетите, имунизирането ще продължава и всеки, който е поискал, ще бъде обслужен в днешния ден.

" И съм уверен, че със схемата, която имаме за доставки и до края на месеца, а изключително през месец март, когато чакаме над 500 000 дози, всеки един с интерес, всеки един искащ ще може да получи ваксина. Всъщност истината е, че сега ние влязохме в всеобщата част на акцията от този уикенд ", разяснява той, представен от БНР.

От понеделник стартират да имунизират и персоналните лекари, акцентира доцент Кунчев.

" В петък беше изчистен въпросът за документите, която те би трябвало да попълнят, тъй че да няма никаква разлика сред естествените ваксини, които вършат по календар, и тези, които са по отношение на акцията. Същата документи, в същата осведомителна система, а тя към този момент автоматизирано трансферира данните към Covid системата и разплащането става в края на месеца за всеки, който е извършил съответния брой имунизации, посочи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР