снимка БулфотоЗа днешния ден, на територията на ОД на МВР

...
снимка БулфотоЗа днешния ден, на територията на ОД на МВР
Коментари Харесай

Скъпите разходки във Варна приключиха, само двама са санкционирани днес за неспазване на мерките

снимка Булфото

За днешния ден, на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, са осъществени 1320 инспекции по адреси на лица, сложени под наложителна домашна карантина, защото са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискови дестинации. Това оповестиха от полицията в морския град.

След открити нарушавания са формирани три досъдебни производства и една инспекция за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.
 

През днешния ден са осъществени 146 инспекции в паркове, градини и детски площадки във Варна и региона. Съставени са 2 акта за открито административно нарушаване на жители, отказващи да съблюдават ограниченията, свързани с въведеното в страната изключително състояние, целящо ограничение разпространяването на ковид инфекцията.

ОДМВР – Варна приканва жителите да си останат у дома, да лимитират излизанията от вкъщи, да пътуват само при необходимост на пътуването.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР