Снимка: БулфотоЗа абсолютен рестарт в българския футбол се обяви легендата

...
Снимка: БулфотоЗа абсолютен рестарт в българския футбол се обяви легендата
Коментари Харесай

Балъков: Явно сме големи мазохисти. Нужен е пълен рестарт на футбола ни с ново мислене и търпение

Снимка: Булфото

За безспорен рестарт в българския футбол се разгласи легендата Красимир Балъков. Той бе един от треньорите на отбора в последните години, като представителната ни гарнитура записва извънредно слаби резултати от дълъг интервал насам. Според сегашния управител на ЦСКА 1948 би трябвало да дойдат хора с ново мислене и дълготрайна идея.

" През националния тим минаха доста треньори, а резултатите са съвсем никакви. Докато хората, които се занимават с футбол, не схванат, че е време за тотална смяна във всяко едно отношение и до момента в който това не се случи... Говоря световно за в бъдеще, а не за в този момент. Да се даде време на екип или хора, които могат да създадат тези промени, а не да ги оценяваме за един, два, три, четири или пет мача ", сподели Балъков, представен от " Дневник ".
" Ние би трябвало да сме доста огромни мазохисти, с цел да може 16 до 20 години да считаме, че треньорите са отговорни за това, което става с националния тим. Трябва да се направи безспорен рестарт на българския футбол с идея, с ново мислене, с самообладание. Всичко друго би трябвало да остане на назад във времето ", продължи той.

Балъков напомни, че във времето, в което беше селекционер, се приготвяше план за детско-юношеския футбол. По думите му са нужни въвеждане на нови правила в развиването на детско-юношеските школи и предоставяне на късмет на младите български футболисти, които имат някакъв гений.

" Явно е пристигнало време да се вземе някакво решение ", съобщи Балъков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР