Снимка БулфотоВторият отбор на футболния Спартак записа загуба в контролен

...
Снимка БулфотоВторият отбор на футболния Спартак записа загуба в контролен
Коментари Харесай

Вторият отбор на Спартак изгуби в Бургас

Снимка Булфото

Вторият тим на футболния Спартак записа загуба в надзорен мач. Черноморец се наложи с 4:2 над втория състав на варненския Спартак в Бургас. В двуостър мач с мисъл за офанзивата и много положения пред двете порти, противниците си поделиха по едно полувреме.

През първото по-добра беше селекцията на Димитър Трендафилов. Нападателите му обаче по този начин и не съумяха да завладяват бургаската врата. Вместо това домакините взеха задатък в резултата с попадение в 39-ата минута на Иво Христов.

Скоро след почивката обаче Янаки Смирнов изведе Тугай Неджет очи в очи със стража на Черноморец и той насочи топката в мрежата му за 1:1.

В 61-ата минута обаче Онур Чолак шутира от границата на наказателното поле – 2:1. Малко по-късно Смирнов изравни от дузпа. В 72-ата минута бургазлии наказаха неточност на противника и още веднъж излязоха напред в резултата посредством Онур Чолак. Десетина минути преди края отдалечен удар на Стоян Кижев сложи точка на разногласието – 4:2, написа Sportal.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР