Снимка БулфотоВтори ден министър-председателят Бойко Борисов лъже, че евродепутатите на

...
Снимка БулфотоВтори ден министър-председателят Бойко Борисов лъже, че евродепутатите на
Коментари Харесай

Става напечено! Нинова захапа Борисов: Втори ден лъже за санкциите срещу Унгария

Снимка Булфото

Втори ден министър-председателят Бойко Борисов лъже, че евродепутатите на Българска социалистическа партия са дали своят вот против Унгария. Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи " Фокус ". 

„ Ние имаме четирима евродепутати, от които единствено един - Сергей Станишев е дал своя вот „ за “ наказания против Унгария “, съобщи тя. „ Премиерът да се въздържа от сходни неистини, да си огледа неговата група и да не се занимава с нас “, прикани Нинова.

„ Ева Майдел като негов народен представител се е въздържала “, уточни тя. „ В този случай най-важното е по какъв начин България ще показа позицията си в Съвета. Там може да се постанова несъгласие и да се спре този развой. Думата има само министър-председателят Бойко Борисов “, разгласи Корнелия Нинова.

„ От неговите досегашни изказвания разбираме, че едно приказва в България, а друго там “, разяснява тя. „ Очевидно, с цел да избяга от конфуза, в който самичък се вкарва, и от двойната външна политика, която прави - лъже за Българска социалистическа партия. Не се тормозя да кажа тази дума непосредствено “, съобщи водачът на левицата.

„ Вчера го направи, замълчах. Днес още веднъж го повтаря “, разгласи Нинова и прикани за придържане към истината. В отговор на въпрос вижда ли проблеми с демокрацията в Унгария и какви ограничения би трябвало да се вземат Корнелия Нинова уточни: „ Във всички страни, в които има проблеми с демокрацията би трябвало да се вземат ограничения. Според мен мярката не е лишаване на глас, тъй като това води до разделяне и разпад на Европа, а не до обединена и мощна “. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР