Снимка: БулфотоВратарят на ЦСКА-София Георги Китанов може да се върне

...
Снимка: БулфотоВратарят на ЦСКА-София Георги Китанов може да се върне
Коментари Харесай

Черно море иска да си върне Китанов през януари

Снимка: Булфото

Вратарят на ЦСКА-София Георги Китанов може да се върне в Черно море през зимата, научи „ Меридиан Мач ". Той е мечтан от управлението на „ моряците ", чиито младеж е. 

Макар и да е роден в Благоевград, Китанов стартира да тренира в школата на варненци през 2004 година, когато е едвам на 9 години. Той прави своя дебют в мъжкия отбор през 2012 година в дуел с Видима-Раковски. 

А по-късно изигра внушителните общо 110 мача за Черно море в елита. Георги Китанов бе първият трансфер в новата епоха на „ Българска войска " и през предишния сезон макар сериозните неточности, бе неизменим титуляр. След като обаче се издъни съществено при домакинската загуба от Лудогорец във втория кръг, той бе забит на аварийна пейка за сметка на литовеца Витаутас Черниаускас. 

Това състояние въобще не се харесва на Китанов и той също е навит да се върне в Черно море. Друг е въпросът дали ще бъде пуснат назад. Заради счупения крайник на украинеца Боровик, варненци останаха единствено с един умел пазач - Емил Михайлов. А това не дава отговор на упоритостите на „ моряците " за по-челно класиране в Първа лига, написа gol.bg.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР