Снимка БулфотоВоенният министър разкри дали има вероятност ВМРО да се

...
Снимка БулфотоВоенният министър разкри дали има вероятност ВМРО да се
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: НС на ВМРО иска самостоятелно явяване на вота

Снимка Булфото

Военният министър разкри дали има възможност Вътрешна македонска революционна организация да се яви независимо на парламентарните избори на 4 април.  Преобладаващото мнение на Националния съвет на Вътрешна македонска революционна организация от събота е за независимо явяване на идните парламентарни избори, както беше и на евроизборите през 2019 година и на локалните избори през същата година. Това сподели пред публицисти водачът на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Всеки добре учтив човек знае, че решение на съд няма смисъл да се разяснява, сподели Каракачанов, запитан за решението на Върховен административен съд, че " Атака " остава част от обединението " Обединени патриоти ". Макар че такава коалиция няма - в случай че помните още юли 2019 година " Атака ", поради държанието, което имаха и в Народното събрание, и по отношение на съдружните си сътрудници, бяха изключени от обединението. Това правосъдно решение по никакъв метод не може да ни задължи още веднъж да търсим съдействие с тези хора, разяснява Красимир Каракачанов.

На процедура с ГЕРБ съществени диалози по тематиката не сме водили, сподели Каракачанов за вероятно взаимно явяване на парламентарния избор. Това, за което разговаряхме преди към десетина дни, беше, че ще забележим какво демонстрира социологията и тогава ще разясняваме, изясни той, заяви Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР