Снимка: БулфотоВече е започнала организирана кампания срещу българските интереси. Има

...
Снимка: БулфотоВече е започнала организирана кампания срещу българските интереси. Има
Коментари Харесай

Джамбазки за пакета Мобилност: Вече е започнала организирана кампания срещу българските интереси

Снимка: Булфото

Вече е почнала проведена акция против българските ползи. Има даже издание в Брюксел, което е почнало акция против нас. Ще създадем всичко допустимо да имаме единна българска делегация по въпроса за проекта " Макрон ". Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки след срещата с новоизбраните евродепутати за пакета " Мобилност ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

" Първите стъпки, които са поискали сътрудниците ми са места в транспортната комисия, с цел да можем да работим по-активно и да внасяме промени. Ще желаеме и поддръжка от другите страни ", сподели още той.

" Национализмът няма да надделее. Надявам се да разтеглим групата на единомислещите по пакета " Мобилност " и да обединим повече страни в битката. От този пакет ще бъдат наранена освен транспортната промишлеността, само че и логистиката и еманацията на единния пазар. Дължим на обществото да изясним какъв ще е резултатът от приемането на пакета " Мобилност ", сподели още по тематиката министърът на транспорта Росен Желязков.

" Не пазиме единствено наш корпоративен интерес, а и общоевропейския интерес. Изискваме свободно придвижване на артикули, хора и капитали ", разкри транспортният министър.

" Имаме цялостното доверие от страна на държавното управление и промишлеността. Нямаме пробиви в връзки на единното мнение по въпроса ", приключи Желязков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР